S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

ZBOŽÍ V AKCI

Běžná cena: 199 Kč
Cena 159 Kč
skladem
Běžná cena: 399 Kč
Cena 299 Kč
skladem
Běžná cena: 229 Kč
Cena 169 Kč
skladem

Úvod » Články a recepty » Recepty » Pečené bramboráky

Články a recepty / Pečené bramboráky

Pečené bramboráky, které zvládnete bez smažení.

Na 2-3 porce potřebujete:

  • 400 g brambor
  • 40 g vloček
  • 50 g špaldové mouky
  • 5 g kokosového oleje
  • sůl, pepř, chilli, majoránka dle chuti
  • 3 stroužky česneku
  • 4 vajíčka
  • 1 lžíce arašídového másla
  • 40 g parmazánu

Postup:

  1. Brambory oškrabejte a nastrouhejte na hrubo.
  2. Přidejte do toho všechny suroviny, kdy parmazán by měl být na jemno nastrouhaný a česnek prolisujte.
  3. Promíchejte a ideálně nechte odstát alespoň 30 minut v lednici.
  4. Rozplácněte na plech s pečícím papírem a vytvarujte.
  5. Pečte v troubě na 200 stupňů asi 20 minut.

Přejeme dobrou chuť!


KONTAKTY

Ready to be Active s.r.o.

Adresa: Dolní Domaslavice 340, 739 38

Email: readytobeactive@gmail.com

Telefon: 736422029

NGMwNzc2Nz